foto

Harold Becker

  • nar. 25.9.1928 (91 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Malý svědek
1998 Mercury
1996 Vyšší zájem
1993 V moci posedlosti
1989 Moře lásky
1988 Povzbuzení
1987 The Big Town
1985 Hledání vidiny
1981 Večerka
1980 The Black Marble
1979 Cibulové pole
1972 The Ragman's Daughter

TV seriály

2007 Mistři science fiction (TV seriál)

Hudební videoklipy

1985 Madonna: Crazy For You (hudební videoklip)
Madonna: Gambler (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Return to the Onion Field, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky