foto

Gyuri Sarossy

  • nar. 1974
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Grind
2011 Mercenaries
2008 Einstein a Eddington (TV film)
2002 Until Death
2001 Jiný život
2000 Jean

TV seriály

2018 Tisk (TV seriál)
Don't Take My Heart, Don't Break My Heart (E03)
2015 The Coroner (TV seriál)
The Salcombe Selkie (S01E07)
2013 Foylova válka (TV seriál)
The Eternity Ring (S08E01)
2005 Egypt (TV seriál)
Chrám Ramesse Velikého (E04)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Belfry Witches (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Velká marťanská válka 1913 - 1917 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace