foto

Martin Rahner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Das fleißige Lieschen (TV film)
2018 Der Nesthocker (TV film)
Slečna Dolittle
2017 Cesta za černými rytíři
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2014 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Till Eulenspiegel (TV film)
2013 Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
O rybáři a jeho ženě (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Kosmáček (TV film)
2011 Kung Fu máma (TV film)
Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
2010 Kopí osudu (TV film)
2009 Kill Your Darling (TV film)
Kocour v botách (TV film)
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
Fast track: no limits
O statečném krejčíkovi (TV film)
2006 Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss (TV film)
Fireflies
Poslední mise

TV seriály

2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S01E02)
Kirchenasyl (S01E01)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Konec světa (S14E01)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S13E01)
Mezi nepřáteli (S12E11)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Proti všem pravidlům (S11E11)
Rodinná záležitost (S11E09)
V moci únosců (S11E06)
další epizody (4)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Horečka (S09E05)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na lovu (S09E11)
Požární poplach (S09E08)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Extrém (S08E11)
Zhrzená láska (S08E10)
Nemilosrdně (S08E09)
další epizody (5)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Náraz (S07E07)
Smrtonosná zásilka (S07E06)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky