foto

Rowan Atkinson

  • nar. 6.1.1955 (62 let)
    Consett, Hrabství Durham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (28)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2018 Johnny English 3
2017 Huan yue xi ju ren
Maigret in Montmartre (TV film)
Maigret: Night at the Crossroads (TV film)
Red Nose Day Actually (TV film)
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
2015 Mr Bean: Funeral
2011 Johnny English se vrací
2007 Mr. Bean's Wedding
Prázdniny pana Beana
2006 Keeping Mum: Deleted Scenes
Keeping Mum: Funnies
2005 Spider-Plant Man (TV film)
Univerzální uklízečka
2003 Johnny English
Láska nebeská
2002 Scooby-Doo
2001 Milionový závod
2000 Možná, miláčku
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
1997 Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana (video kompilace)
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
1996 Reflections of Mr. Bean (TV film)
1995 Comic Relief (TV film)
Full Throttle (TV film)
1994 Bean 7: Poslední žerty pana Beana (video kompilace)
Čtyři svatby a jeden pohřeb
Lví král
1993 Bean 6: Neviděný Bean (video kompilace)
Žhavé výstřely 2
1992 Bean 4: Šťastné nehody pana Beana (video kompilace)
Bean 5: Nebezpečné honičky pana Beana (video kompilace)
Election 92 (TV film)
1991 Bean 3: Příšerné příběhy pana Beana (video kompilace)
Bernard and the Genie (TV film)
1990 Bean 1: Úžasná dobrodružství pana Beana (video kompilace)
Čarodějky
Pan Bean jde do města (video kompilace)
1989 Tall Guy, The
1988 Appointments of Dennis Jennings, The
Blackadder: The Cavalier Years (TV film)
Vánoční koleda u Černé zmije (TV film)
1983 Nikdy neříkej nikdy
Přesný jako smrt
1982 Secret Policeman's Other Ball, The (divadelní záznam)
1979 Instantní smích (TV film)
Secret Policeman's Ball, The (divadelní záznam)
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)

TV seriály

2007 Tak & the Power of Juju (TV seriál)
2002 Mr. Bean: Animované příběhy (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
Mr. Bean (TV seriál)
Účes od pana Beana z Londýna (E14)
Dobrou noc, pane Beane (E13)
Odpal, pane Beane (E12)
1994 Mr. Bean (TV seriál)
Zpátky do školy, pane Beane (E11)
Pozor na dítě, pane Beane (E10)
Udělej si sám, pane Beane (E09)
1993 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean v pokoji 426 (E08)
1992 Mr. Bean (TV seriál)
Veselé Vánoce, Mr. Bean (E07)
1991 Mr. Bean (TV seriál)
Mr. Bean opět jezdí (E06)
Starosti s Mr. Beanem (E05)
Pan Bean jde do města (E04)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Prokletí pana Beana (E03)
Návrat pana Beana (E02)
Pan Bean (E01)
1987 Bit of Fry and Laurie, A (TV seriál)
1986 Černá zmije (TV seriál)
Okovy (S02E06)
Pivo (S02E05)
Peníze (S02E04)
další epizody (6)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
Čáryčichač a lovec čarodějnic (S01E05)
Vous královny španělské (S01E04)
další epizody (6)
1980 Lena (TV seriál)
1979 Innes Book of Records, The (TV seriál)
Žádné zprávy v devět (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)
Blackadder Rides Again (TV film)
2007 Secret Life of Brian, The
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2002 The Jubilee Girl (TV film)
2001 Making 'Rat Race'
1999 Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)
1998 A Royal Birthday Celebration (TV film)
Wie man die Leute von ihrem Geld trennt (TV film)
1997 Příběh pana Beana (TV film)
1992 Funny Business (TV seriál)
Rowan Atkinson živě (TV film)
Two Mikes Don't Make a Wright
1991 Driven Man, The (TV film)

TV pořady

2012 Slavnostní zahájení XXX. Letních olympijských her 2012 Londýn (TV pořad)
2008 We Are Most Amused (TV pořad)
2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
2006 Bondi Rescue (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
Comic Relief Short Pants (TV pořad)
Hysteria 3 (TV pořad)
2000 Royal Variety Performance 2000, The (TV pořad)
1997 Comic Relief (TV pořad)
1996 Nose at Ten, The (TV pořad)
1995 Comic Relief: Behind the Nose (TV pořad)
1993 Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes (TV pořad)
1991 Comic Relief (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1989 Hysteria 2! (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
Comic Relief (TV pořad)
Hysteria! Hysteria! Hysteria! (TV pořad)
Live! From London (TV pořad)
1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1981 Fundamental Frolics (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Peter Cook & Co. (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV pořady

1988 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(2 070)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace