foto

Adella Gautier

  • nar. 15.1.1948 (71 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolden!
2018 Unintentional Community (TV film)
2017 The Ballerina
2015 Bessie (TV film)
Thunder Broke the Heavens
2014 Na vítězné vlně
2013 Podfukáři
Stará křivda
The Monkey's Paw
2011 Flood Streets
2010 Waking Madison
2009 Upírův pomocník
V elektrizující mlze
2006 Na jeden večer (TV film)
2004 Da Block Party
2003 Porota

TV seriály

2016 Queen Sugar (TV seriál)
2011 Treme (TV seriál)
Všechno co dělám, bude funky (S02E02)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace