foto

Károly Gyulai

  • nar. 30.12.1934 (84 let)
    Magyarlápos, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Indul a bakterház (TV film)
Képviselő úr (TV film)
Látástól vakulásig (TV film)
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
1971 A visszaeső bűnös (TV film)
1970 Csak egy telefon
Kéktiszta szerelem (TV film)
Sose fagyunk meg (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Ismeri a szandi mandit?
Szemüvegesek
1968 Ach, ty ženy!
Levelek Margitnak (TV film)

TV seriály

1972 Bors (TV seriál)
A győztesek (S03E05)
A különleges osztag (S03E04)
Camarada Matteó (S03E01)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)
Az attasé (S02E04)
A zsokékirály (S02E01)
1969 Bors (TV seriál)
A futár (S01E05)
Halló!... Központ! (S01E04)
Vesztegzár a határon (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace