foto

Miju Tomita

  • nar. 15.11.1999 (21 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Made in Abyss: Fukaki tamašii no reimei
2019 Gekidžóban sóšúhen Made in Abyss: Hóró suru tasogare
Gekidžóban sóšúhen Made in Abyss: Tabidači no joake
2017 Ošiete! Galko-čan OAD

TV seriály

2021 Ex-Arm (TV seriál)
Ore dake haireru kakuši Dungeon (TV seriál)
Ura sekai Picnic (TV seriál)
2020 Dogeza de tanonde mita (TV seriál)
Imóto hadžimemašita (E12)
Dai jonrui kikenbucu (E11)
Šinčoku dó desu ka! (E10)
další epizody (12)
Dorohedoro (TV seriál)
Omoide Sukuru Deizu / Bōi Mītsu Gāru = Batoru! / Yubi Kari Genman (E12)
Yatai de Ai Mashou (E11)
Ronrī Kaiman / Naitomea Bifō / Manjū Kowai (E10)
další epizody (12)
Haikjú!! Riku vs Kú (TV seriál)
Ishuzoku Reviewers (TV seriál)
Rebyuāzu o aishite kudasatta minasan, sayōnara....... Sakyubasu-jō ga iru kagiri, rebyuāzu mo eien ni ikitsuzukeru deshō. Anata ga rebyuāzu o omou toki, itsumo koredake wa omoidasu deshō. Hito wa tanin o ikashita toki, hajimete jibun mo ikeru to yū koto'o (E12)
Katappashi kara inma o ikasemakuru osorubeki zetsurin wa hakuai-shugi-sha de, abuku-zeni ga haitta yopparai no matsuro wa osasshi no tōri de, Mitsue no heya wa honjitsu kanketsu! (E11)
Tsui ni akasareru ōru yonjutten manten no nazo! Nīzuma de inran katei-kyōshi de mesu-buta de koibito kibun! Demasu dashimasu hikitorimasu! Mugen kaihō! Dai-manzoku no mikka-kan! Oshiru mo tappuri! Minna oshiawase ni nacchaeeee! (E10)
další epizody (12)
Iwa kakeru!: Sport Climbing Girls (TV seriál)
Zeniči e no miči (E12)
15 bjó no kabe (E11)
Restart! (E10)
další epizody (12)
Kuma Kuma Kuma Bear (TV seriál)
Munó na Nana (TV seriál)
One Room (TV seriál)
Hanasaka Jui wa tonari ni iru (S03E12)
Hanasaka Jui wa bikkuri suru (S03E11)
Orisaki Saja wa odžama suru (S03E10)
další epizody (12)
2019 Aikacu on Parade! (TV seriál)
Bokutači wa benkjó ga dekinai (TV seriál)
Macuri no owari wa sabišiku mo hanajaka ni [X] domo wo šukufuku suru (S02E13)
Macuri no sawagi wa tomarazu [X] domo wa ibara no miči o juku (S02E12)
Macuri no hadžime wa jacugibaja karera ni [X] ga furikakaru (S02E11)
další epizody (26)
Džošikósei no mudazukai (TV seriál)
Hókago saikoro Club (TV seriál)
Watašitači no daisuki na bašo (E12)
Minna no game (E11)
Happy holy night (E10)
další epizody (12)
Kója no Kotobuki hikótai (TV seriál)
Júhi no Kotobuki hikó-tai (E12)
Ikesuka no kettó (E11)
Nasake-jó mu no bakugeki-ki (E10)
další epizody (12)
Z/X: Code Reunion (TV seriál)
2018 Kjóto Teramači Sandžó no Holmes (TV seriál)
Kókeiša no džóken (E12)
Valentine no jakai (E11)
Bisque doll no egao (E10)
další epizody (12)
Tonari no kjúkecuki-san (TV seriál)
Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Aoi no bara (S02E07)
Hirou mono, hirowareru mono (S02E06)
2017 Gabriel DropOut (TV seriál)
Gabriel DropOut! (E12)
Tanoší Hibi wa Icumademo... (E11)
Tenši to Akuma Furusato ni Kaeru (E10)
další epizody (12)
Himóto! Umaru-čan R (TV seriál)
Hinako Note (TV seriál)
Made in Abyss (TV seriál)
Idomu Monotachi (E13)
Noroi no Shōtai (E12)
Nanachi (E11)
další epizody (13)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
2016 Aikacu Stars! (TV seriál)
B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Ošiete! Galko-čan (TV seriál)
Učú neko: Mardock no bóken (TV seriál)
2015 Himóto! Umaru-čan (TV seriál)
2014 Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky