foto

David Calderisi

  • nar. 21.6.1940 (79 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Havana 57
2007 Shake Hands with the Devil
2005 Dark Hours, The
2003 Hledá se John Christmas (TV film)
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
Shadow Builder
Útočiště
1997 Balls Up (TV film)
Kmotrův psychiatr (TV film)
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Michelle Apts., The
Tommy Boy
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
1991 Terranova (TV film)
1989 Milénium
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
Skořápky (TV film)
The Cuckoo Bird (TV film)
1984 Best Revenge
1983 Skullduggery
1982 Highpoint
1978 Power Play
1964 Hamlet at Elsinore (TV film)
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)

TV seriály

2012 Firma (TV seriál)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Collateral Damage (S03E08)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Never Let You Down (S02E11)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Silver Surfer (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1970 Witness to Yesterday (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Latin Touch (S01E02)
1961 Harpers West One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2013 Počasí, které psalo dějiny (TV seriál)
2000 Deníky královen: Kleopatra, dcera Nilu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace