foto

Óki Sugijama

  • nar. 5.8.1977 (41 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ghost in the Shell 2.0
Nebeští jezdci
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)

TV seriály

2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
2015 Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2012 Code: Breaker (TV seriál)
2010 Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Bohové smrti (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
2007 Rental Magica (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Play Ball 2nd (TV seriál)
ProjectBLUE čikjú SOS (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
2004 Fūjin monogatari (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Otogizóši (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace