foto

Joan Tompkins

  • nar. 9.7.1915
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 29.1.2005 (89 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Critical List (TV film)
1973 Crime Club (TV film)
Set This Town on Fire (TV film)
1972 Here Comes the Judge (TV film)
The Scarecrow (TV film)
1971 Harness, The (TV film)
1970 Miluji svojí ženu
Zig Zag
1969 Popi
1966 Made in Paris

TV seriály

1978 Awakening Land, The (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Valiant Lady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace