foto

Sači Kokurjú

  • nar. 9.7.1984 (36 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga no Osomacu-san
2018 Eiga Tomica Hyper Rescue Drive Head: Kidó kjúkjú keisacu
2017 Osomacu-san: Haru no zenkoku daisenbacu džóeisai
おそ松さん 春の全国大センバツ上映祭
2013 Šingeki no kjodžin OAD

TV seriály

2020 Iwa kakeru!: Sport Climbing Girls (TV seriál)
Zeniči e no miči (E12)
Climber šikkaku (E07)
Šindžirarenai čikara (E06)
další epizody (5)
2019 Babylon (TV seriál)
2018 Doreiku: The Animation (TV seriál)
Juru Camp (TV seriál)
Kohan no joru to kjanpu no hitobito (S01E07)
2017 Ballroom e jókoso (TV seriál)
Cugumomo (TV seriál)
Tomica Hyper Rescue Drive Head: Kidó kjúkjú keisacu (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Kamiwaza Wanda (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
2015 Dog Days'' (TV seriál)
Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
Osomacu-san (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
2013 Baku Tech! Bakugan Gači (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Line Offline Salaryman (TV seriál)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
2012 Cross Fight B-Daman eS (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Monsuno (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
2010 Nurarihjon no mago (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
2005 Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Minami no šima no čísa na hikóki Birdy (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
2004 Kjó kara maó! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky