foto

Orville Sherman

  • nar. 18.1.1916
    Lexington, Oklahoma, USA
  • zem. 1.10.1984 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Transplant (TV film)
1978 Question of Guilt, A (TV film)
1977 Billy Jack Goes to Washington
The Legend of Frank Woods
1975 Half a House
1974 Vlčí vytí (TV film)
1973 Letters, The (TV film)
Vaše tři minuty uběhly
Westworld
1971 Hezké holky, jedna jako druhá
1969 Once You Kiss a Stranger...
1968 Víc mrtvý než živý
1967 The Reluctant Astronaut
1966 The Singing Nun
1965 Drahá Brigitto
Fluffy
1964 My Fair Lady
The New Interns
1960 Domů z hor
Shadow of the Boomerang
1958 The Brain Eaters

TV seriály

1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hunt (S03E19)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace