foto

Patrik Paušo

  • nar. 1.4.1999 (19 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
Rašín (TV film)
2017 Zahradnictví: Nápadník

TV seriály

2014 Divocí koně (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

TV pořady

2011 Dobré ráno s Jedničkou (TV pořad)
1993 Události (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace