foto

John Paul Pitoc

  • nar. 5.3.1974 (45 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mutant 3
2002 Zastřelit a být zastřelen
2001 Nikdy toho není dost
Shooting LA
Sorority Sluts 3: Spring Break! (The Outtakes)
Thank You, Good Night
2000 In the Weeds
1999 Trick

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
Dead Men Tell No Tales (S01E08)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Invaze (S06E05)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Collector (S02E20)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Curse of the Ninth (S02E09)
2004 Hawaii (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Fourteen (S01E14)
1993 Policie New York (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky