foto

Elaine Claxton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina
2000 Podvod (TV film)
Čekání na smrt
1997 Richard II (TV film)

TV seriály

2016 Andy a dobrodružství v pravěku (TV seriál)
Delicious (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
Perfectly Formed (S02E02)
2013 Doktor Martin (TV seriál)
Nobody Likes Me (S06E04)
2011 Silk (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Vrtošivé stáří (S02E01)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace