foto

Dean Williamson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Last Seduction II, The
1998 Nápadník (TV film)
1996 Bob's Weekend
1995 Blood and Peaches (TV film)
1992 Revenge of Billy the Kid
1984 Vlákna (TV film)

TV seriály

2016 The Coroner (TV seriál)
Perfectly Formed (S02E02)
Otec Brown (TV seriál)
Hříchy otce (S04E09)
Inspektor Banks (TV seriál)
Kousek srdce - 1. část (S05E03)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2009 Missing (TV seriál)
2007 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Projekt Afrodíté (S11E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Waterfront Beat (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 In Sickness and in Health (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace