foto

Susy Kane

  • nar. 27.8.1978 (39 let)
    Dorking, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bill
2011 Hattie (TV film)
2002 That Time of Year
2000 Resurrecting Bill

TV seriály

2016 The Windsors (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
The Captain's Pipe (S02E05)
2014 Low Life (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Nokturno (S02E02)
2013 Common Ground (TV seriál)
Maron (TV seriál)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
The Revolting World of Stanley Brown (TV seriál)
Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2011 Goodnight Burbank (TV seriál)
The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
White Van Man (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
Misery Bear (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
2008 Parents of the Band (TV seriál)
2007 Comedy Cuts (TV seriál)
Comedy: Shuffle (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Saxondale (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Komparz (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 The Wrong Door (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace