foto

Kate Maravan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Good Thanks, You?
2019 6 underground: Tajné operace
2014 Seven Lucky Gods
2007 Brilantní plán
2002 Fairy Story, A
Outside the Rules (TV film)

TV seriály

2019 Giri / Haji (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2016 The Coroner (TV seriál)
The Captain's Pipe (S02E05)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Miranda (TV seriál)
Pouto nejsilnější (S03E06)
2012 Lip Service (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)
2010 Identity (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Blue Murder (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Without Motive (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1993 Scarlet and Black (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Shockers: Dance (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky