foto

Nigel Betts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Christmas Candle
2011 Lipstikka
2009 Květ pouště
2007 Revoluce paní Ratcliffové
2005 Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
2003 Final Demand (TV film)
Nestoudník
2002 Prďoši
1996 Sharpova mise (TV film)
1994 Pib and Pog
Vypráskaný Jemmy (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)

TV seriály

2020 All Creatures Great and Small (TV seriál)
2019 Pennyworth (TV seriál)
Martha Kane (S01E03)
Na mušce (TV seriál)
I Hope You Like Missionary! (S02E06)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Little Boy Blue (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Cizinka (TV seriál)
Nebe a země (S03E10)
Úplné bezvětří (S03E09)
Smrt v ráji (TV seriál)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
Man Overboard – Part One (S06E05)
Vera (TV seriál)
Anděl smrti (S07E02)
2016 Class (TV seriál)
The Coach with the Dragon Tattoo (S01E02)
For Tonight We Might Die (S01E01)
The Coroner (TV seriál)
The Captain's Pipe (S02E05)
2015 Boy Meets Girl (TV seriál)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Dark Water (S08E11)
The Caretaker (S08E06)
Into the Dalek (S08E02)
2013 The Escape Artist (TV seriál)
You, Me & Them (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2006 The Street (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
Grease Monkeys (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
2001 Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 Albion (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky