foto

Šintaró Asanuma

  • nar. 5.1.1976 (43 let)
    Morioka, Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Ultraman Geed: Cunagu ze! Negai!!
2017 Gekidžóban Seitokai jakuindomo
Učiage hanabi, šita kara miru ka? Joko kara miru ka?
2016 Accel World: Infinite Burst
Strike the Blood II
Wake Up, Girl Zoo! Mijagi PR de Go! (TV film)
Zegapain ADP
2015 Cyborg 009 vs. Devilman
Wake Up, Girls! Zoku Gekidžóban: Beyond the Bottom
Wake Up, Girls! Zoku gekijōban: Seishun no kage
2014 Kurošicudži: Book of Murder
Seitokai jakuindomo *
Wake Up, Girls! Shichinin no Idol
2013 Minami-ke: Nacujasumi
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Sestry čarodějky Jojo a Nene
2012 Accel World
Minami-ke: Omatase
Nagareboši Lens
Seitokai jakuindomo
2011 Seitokai jakuindomo
2010 D.C. I&II P.S.P. Re-Animated
Gekijōban Yū Gi Ō: Chō yūgō! Toki o koeta kizuna
Mazinkaizer SKL
2009 Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
Tokimeki Memorial 4: Original Animation - Hajimari no Finder
Šakugan no Šana S
2008 Gekidžóban Kara no kjókai: Cukakú zanrjú
2006 BALDR FORCE EXE Resolution

TV seriály

2019 Dia no Ace: Act II (TV seriál)
Ensemble Stars! (TV seriál)
Given (TV seriál)
2018 Curune: Kazemai kókó kjúdóbu (TV seriál)
Cutie Honey Universe (TV seriál)
2017 Anime-Gataris (TV seriál)
Hadžimete no Gal (TV seriál)
Hand Shakers (TV seriál)
Kuzu no honkai (TV seriál)
Sakura Internet (TV seriál)
Wake Up, Girls! Šin šó (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
Kanojo to kanojo no neko: Everything Flows (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Baby Steps (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
K: Return of Kings (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Baby Steps (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Iššúkan Friends. (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Kenzen Robo Daimidaler (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
Wake Up, Girl Zoo! (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
Z/X: Ignition (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
Šónen harivoddo: Holly Stage for 49 (TV seriál)
2013 Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Ačči kočči (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Fractale (TV seriál)
Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Mošidora (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Epizoda 154 (E154)
Epizoda 153 (E153)
Epizoda 152 (E152)
další epizody (13)
2010 Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Epizoda 99 (E99)
Epizoda 98 (E98)
Epizoda 97 (E97)
další epizody (51)
2009 Aoi hana (TV seriál)
Asu no Joiči! (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hacukoi Limited (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica Crimson S (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Epizoda 90 (E90)
Epizoda 89 (E89)
Epizoda 88 (E88)
další epizody (51)
2008 D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Epizoda 39 (E39)
Epizoda 38 (E38)
Epizoda 37 (E37)
další epizody (39)
2007 Bokura no (TV seriál)
D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Kami-čama Karin (TV seriál)
Minami-ke (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Kilari (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Kudžbiki Unbalance (TV seriál)
Mamotte! Lollipop (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)

Dokumentární

2019 Documentertainment: AD-LIVE

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace