foto

Duane Henry

  • nar. 18.3.1985 (34 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
2018 A Gingerbread Romance (TV film)
2017 Cruel Intentions (TV film)
2015 Paradise Pictures (TV film)
2014 Montana
2012 Comedown
Temný rytíř povstal
2011 Tajemný
W.E.
2010 Londýnský gangster
2008 Flick
The Oxford Murders
West 10 LDN (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dva kroky zpátky (S15E22)
Jeden krok kupředu (S15E21)
Vidět neviděné (S15E20)
další epizody (9)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ať chcete nebo ne (S15E09)
V pasti (S15E06)
Fake It 'Til You Make It (S15E05)
další epizody (13)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
Zaplať a hraj (S14E09)
Nepřátelský bojovník (S14E08)
další epizody (6)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Denial (S04E02)
2009 The Cut (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Planeta Midnight (S04E10)
2007 Desperáti (TV seriál)
Nearly Famous (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
2005 Dubplate Drama (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cesta na Guantánamo
2005 Útok na Londýn (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace