foto

Stephen McAteer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Otec Brown (TV seriál)
Znamení zlomeného meče (S03E04)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace