foto

Kendži Jasuda

  • nar. 17.8.1972 (47 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Sósei no Aquarion Evol

TV seriály

2018 Hakata tonkocu ramens (TV seriál)
2016 Macross Delta (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
2011 Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
2009 Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Šugo Chara! (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Šugo Chara! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky