foto

Ottó Stettner

  • nar. 13.8.1943 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nikdy nezemřeme
1991 Az utolsó nyáron
1986 Idő van
1984 Ty zatracený živote
1980 Vasárnapi szülök
1979 Zbav nás od zlého
1978 A kétfenekű dob
1977 Čert bije svou ženu
1973 III. Richárd (TV film)

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace