foto

Péter Beregi

  • nar. 12.6.1945 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Flame
1995 Vörös bestia (TV film)
1994 A csikós (TV film)
Devictus Vincit (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1992 Dělej, máš babu!
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1988 Soha, sehol, senkinek!
1985 Majd belejössz, Pistám! (TV film)

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
A sivatagi rózsa (E39)
Öregberény (TV seriál)
A feleség (S03E01)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Kisváros (TV seriál)
Hajtóvadászat (E16)
Készültség (E15)
1993 Kisváros (TV seriál)
Farkas a veremben (E08)
Privát kopó (TV seriál)
Az örökség (E01)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Bőrtérkép (E03)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

1999 Bruhaha (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace