foto

Roland Selmeczi

  • nar. 2.10.1969
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 30.1.2008 (38 let)
    Újhartyán, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kútfejek
Skleněný tygr 2
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2002 Ének a csodaszarvasról
2001 Sacra Corona
Skleněný tygr
1997 A nagy fejedelem (TV film)
1996 Aranyoskáim (TV film)
1994 A csikós (TV film)

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Az utolsó akció (E37)
Várfesztivál (E36)
Füttyvadász (E35)
další epizody (6)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
Privát kopó (TV seriál)
Az örökség (E01)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Frontszínház (E09)
další epizody (4)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Mozgó Trezor (E05)
Bőrtérkép (E03)
další epizody (4)

Dokumentární

2003 Magyarország nemzeti parkjai (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky