foto

György Kivés

  • nar. 16.9.1954 (65 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chacho Rom
1996 Mohács (TV film)
1994 A nagy agyhalál

TV seriály

2018 Berlínská mise (TV seriál)
The Old Lie (S03E03)
2002 Linda (TV seriál)
A pokoli játszma (S04E04)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
Bolond bombák (E02)
1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)

Režijní filmografie

Dokumentární

2009 Szíven szúrt ország

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace