foto

Chelle Ramos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blood Brother
2017 Armed Response
Krásný únik
Stůl číslo 19
Šibenice
2015 My First Love
2014 Lyfe's Journey (TV film)
My Dad's a Soccer Mom
2013 A Christmas Blessing

TV seriály

2019 X-Men: Nová generace (TV seriál)
meMento (S02E11)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Suicide Sprints (S01E02)
Valor (TV seriál)
Costs of War (E13)
Oscar Mike (E12)
Command & Control (E11)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Blue Wall (S03E05)
2017 Dynasty (TV seriál)
I Hardly Recognized You (S01E01)
Valor (TV seriál)
Stay Frosty (E09)
About-Face (E08)
Blurred Lines (E07)
další epizody (4)
2016 Saints & Sinners (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Plán útěku (S03E04)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2013 Graceland (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

Dokumentární

2016 #killerpost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace