foto

Akira Šiodži

  • nar. 9.1.1928 (93 let)
    Kjóto, Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Butó no teió 2
1991 Calendar: If, just now.
1987 Seto'uči šónen jakjú dan: Seišun hen – Saigo no rakuen
1979 Tenši no Jokubó
1978 Okinawa džúnen sensó
1977 Óoku ukijoburo
Šin džošú sasori: Tokušubó X
1976 Tokugawa onna keibacu emaki: Ušizaki no kei
Truck jaró: Tenka gomen
1975 Bórjoku kinmjaku
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
1974 Džicuroku hišakaku: Ókami domo no džingi
1973 Sukeban: Kankain dassó
1972 Zero me no san kjódai
1971 Hibotan bakuto: Oinoči itadakimasu
1970 Bakuto ikka
Kantó tekija ikka: Tennódži no kettó
1969 Kantó tekija ikka
Onna šikaku mandži
Zenka mono: Šima araši
1968 Bakučiuči: Nagurikomi
1967 Bakučiuči: Fudžimi no šóbu
Bakučiuči: Ippiki rjú
Kjódai džingi: Kantó inoči širazu
Zenigata Heidži
1966 Akudó
Bóken daikacugeki: Ógon no tózoku
Koban same: Ojakuša džingi
Noren ičidai: Džókjó
1965 Džiročó sangokuši: Kóšúdži nagurikomi
Irezumi hangan
Iro goto Šiharu Dandži
Kantó hamondžó
Kantó hatašidžó
Kantó jakuzamono
Meidži kjókjakuden: Sandaime šumei
Nihon kjókakuden: Kantó hen
Ósaka dokondžó monogatari: Doerai jacu
Šin Hebihime-sama: Ošima Sentaró
1964 Ódeiri
1963 Gonin no abaremono
Kumokiri gokumon čó
Mekura ókami
Ore wa samurai da: Inoči o kakeru sannin
Tenamonja sandogasa
1962 Obózu tengu
Wakaki hi no Džiročó: Tókaidó no cumudži kaze
Óedo hjóbanki: Binan no kaojaku
1961 Ikasu džanéka sandogasa
Išin no kagaribi
Obugjó-sama to musumetači
Čarinko kaidó
1960 Ajamegasa: Kenka kaidó
Džirai kagumi
Edo no asakaze
Hjakuman rjóhičó
Kaizoku bahansen
Kudžaku hičó
Kusama no Handžiró: Kiri no naka no wataridori
Maboroši daimjó
Maboroši daimjó: Kankecuhen
Mori no Išimacu oni jori kowai
1959 Iroha wakašú: Hana kago tóge
Koi jamahiko
Šingo džúban šóbu: Dainibu
1955 Monzaburó no hide

TV seriály

1980 Kirisute gomen! (TV seriál)
Tokumei keidži (TV seriál)
1974 Ošidori ukjó torimonoguruma (TV seriál)
1972 Džigoku no tacu torimono hikae (TV seriál)
Ninpó kakeró kiri (TV seriál)
1971 Gunbee mejasubako (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky