foto

Jaroslav Sauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Štěstí je krásná věc
2019 Špindl 2
2018 Pepa
2017 Špindl

TV seriály

2021 Sestřičky Modrý kód (TV seriál)
Kdo je tady hvězda? (E41)
Ženská řešení (E36)
Slunečná (TV seriál)
Přátelská výpomoc (S02E49)
Komu prší štěstí (S02E43)
Provorodičky (S02E41)
další epizody (5)
2020 Sestřičky Modrý kód (TV seriál)
Anonym (E29)
Srdeční záležitosti (E21)
Krajina po výbuchu (E17)
další epizody (7)
Slunečná (TV seriál)
Nepřítel na telefonu (S02E29)
Studna (S02E27)
Kamarádka do deště (S02E23)
další epizody (15)
Kameňák (TV seriál)
Kameňákožraní (S02E03)
Kouzelník (S02E02)
Inspekce (S02E01)
2019 Kameňák (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E08)
Balón (S01E07)
Zápas (S01E06)
další epizody (8)
Krejzovi (TV seriál)
Jede traktor (S02E30)
Sázka je sázka (S02E29)
Seznamte se, prosím (S02E23)
další epizody (20)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Psí život (S01E28)
Lékařovy nové šaty (S01E24)
Trable s rodokmenem (S01E22)
další epizody (4)

TV pořady

2015 Show Leoše Mareše (TV pořad)