foto

Jaroslav Sauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Štěstí je krásná věc
2019 Špindl 2
2018 Pepa
2017 Špindl

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Jeden z nás (E28)
Tři přání (E22)
Místní hrdina (E16)
další epizody (6)
2019 Kameňák (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E08)
Balón (S01E07)
Zápas (S01E06)
další epizody (8)
Krejzovi (TV seriál)
Jede traktor (S02E30)
Sázka je sázka (S02E29)
Seznamte se, prosím (S02E23)
další epizody (20)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Psí život (S01E28)
Lékařovy nové šaty (S01E24)
Trable s rodokmenem (S01E22)
další epizody (4)

TV pořady

2015 Show Leoše Mareše (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky