foto

B.o.B.

  • nar. 15.11.1988 (30 let)
    Winston-Salem, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 The Soul Man (TV seriál)
2011 Single Ladies (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 B.o.B - Mind Control (hudební videoklip)
2017 B.o.B - Finesse (hudební videoklip)
B.o.B - Mr. Mister (hudební videoklip)
T.I. feat. London Jae, Translee, Charlie Wilson, B.o.B - Us Or Else (hudební videoklip)
T.I. feat. Translee, B.o.B - Writer (hudební videoklip)
2013 T-Pain feat. B.o.B - Up Down (Do This All Day) (hudební videoklip)
2012 B.o.B - So Good (hudební videoklip)
B.o.B feat. Nicki Minaj - Out of My Mind (hudební videoklip)
B.o.B ft. Taylor Swift - Both of Us (hudební videoklip)
2011 Jessie J feat. B.o.B - Price Tag (hudební videoklip)
2010 B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
Hot Ones (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2010 B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky