foto

Cyril Luckham

  • nar. 25.7.1907
    Salisbury, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.2.1989 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
1985 Honour, Profit & Pleasure (TV film)
1981 Winter's Tale, The (TV film)
1979 Saint and the Brave Goose, The
1977 Prozřetelnost
1970 Ještě jednou
1969 Imperial Palace (TV film)
Tisíc dnů s Annou
1968 Happy Deathday
1967 The Naked Runner
1966 Člověk pro každé počasí
1965 The Alphabet Murders
1964 Sleeper, The (TV film)
The Pumpkin Eater
1962 Billy Budd
Some People
1961 Invasion Quartet
1959 Sen noci svatojánské
1957 How to Murder a Rich Uncle
The Birthday Present
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Bitva u La Plata
The Great Little Tilley (TV film)
1955 Out of the Clouds

TV seriály

1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
L for Lester (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Levkas Man (TV seriál)
1980 Time of My Life (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Murder at the Wedding (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Camerons (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Soud (S02E02)
1977 Mr. Big (TV seriál)
1976 Flight of the Heron, The (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 North & South (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Scotch on the Rocks (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Company of Five, The (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Blanding's Castle (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Mind of the Enemy, The (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Mary Barton (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)
1964 Great War, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace