foto

Osamu Hosoi

  • nar. 22.9.1964 (55 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Initial D: Battle Stage 2
2006 Kikóši Enma
2004 Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2002 Initial D: Battle Stage
Sentó jósei Jukikaze
1999 Gravitation
1998 Perfect Blue
1997 Hermes: Ai wa Kaze no Gotoku
Macross Dynamite 7
Psycho Diver: Mašó bosacu
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2014 Initial D Final Stage (TV seriál)
2012 Initial D Fifth Stage (TV seriál)
2010 Starry Sky (TV seriál)
2007 Ókiku furikabutte (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
Elfen Lied (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
2003 R.O.D: The TV (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
X (TV seriál)
2000 Sci-fi Harry (TV seriál)
1999 Initial D: Second Stage (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Initial D (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky