foto

János Breckl

  • nar. 9.5.1958 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Maszatvár
2018 Curtiz
Nyitva
Trezor
Vándorszínészek
2017 A Sátán fattya (TV film)
Whiskey zloděj
Řezník, kurva a jednooký muž
2015 Dumapárbaj
Mancs
2013 Boží šichta
2011 A halálba táncoltatott leány
Bulvár (TV film)
Hangyatérkép (TV film)
Ideje az öregségnek (TV film)
Istanbul
Kaland
Zkouška
2010 Igazából apa
Kolorádó Kid
2009 Made in Hungaria
Prima Primavera
Ztracené časy
2008 Delta
Kalandorok
2007 Bányató (TV film)
Coming Soon (studentský film)
Konec
Off Hollywood (TV film)
2006 Budakeszi srácok
Mansfeld - z vyššího hlediska
2005 Antik
Az igazi Mikulás
Dallas mezi námi
Porcelánová panenka
Történetek az elveszett birodalomból (TV film)
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2003 A titkos hely
Az ember, aki nappal aludt
Maďarská krása
Revizoři
2002 Az ötödik szoba
Kísértések
Náměsíčníci
2001 Opuštěný
Pas
2000 Kouzlo půvabu
Mai mesék: Lucy (TV film)
Meseautó
1999 Hippolyt
1998 Vášeň
Ámbár tanár úr
1997 Szabadság tér '56 (TV film)
1996 Szeressük egymást, gyerekek...
Törvénytelen
1993 A turné
1991 Halálutak és angyalok
1989 Cena zlata

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
Elveszett lelkek (S02E49)
další epizody (12)
2018 Tóth János (TV seriál)
Hagymaszag (S02E52)
Szellemjárás (S02E39)
Farsang (S02E38)
další epizody (50)
Výkupné (TV seriál)
Three Wishes (S02E01)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (42)
2016 Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Egy nagy siker minden kudarcot ellensúlyoz (S02E07)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
další epizody (8)
2015 Sladký život (TV seriál)
Most már látod, hogy mi van itt (S01E08)
Na, ki az, aki hazudik? (S01E07)
Az iskola nem az életre nevel (S01E06)
další epizody (8)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
Hazudj igazat (S01E12)
A meglepetés (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1995 Az igazi Mao

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky