foto

János Breckl

  • nar. 9.5.1958 (61 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Curtiz
Nyitva
Trezor
Vándorszínészek
2017 A Sátán fattya (TV film)
Whiskey zloděj
Řezník, kurva a jednooký muž
2015 Dumapárbaj
Mancs
2011 Istanbul
Kaland
2010 Kolorádó Kid
2009 Made in Hungaria
Prima Primavera
Ztracené časy
2008 Delta
Kalandorok
2007 Konec
Off Hollywood (TV film)
2005 Antik
Az igazi Mikulás
Dallas mezi námi
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2003 A titkos hely
Maďarská krása
Revizoři
2002 Az ötödik szoba
Kísértések
1999 Hippolyt
1998 Ámbár tanár úr
1996 Szeressük egymást, gyerekek...

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
Elveszett lelkek (S02E49)
další epizody (12)
2018 Tóth János (TV seriál)
Hagymaszag (S02E52)
Szellemjárás (S02E39)
Farsang (S02E38)
další epizody (50)
Výkupné (TV seriál)
Three Wishes (S02E01)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (42)
2016 Sladký život (TV seriál)
Jól megválasztott cél vezet sikerhez (S02E08)
Egy nagy siker minden kudarcot ellensúlyoz (S02E07)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
další epizody (8)
2015 Sladký život (TV seriál)
Most már látod, hogy mi van itt (S01E08)
Na, ki az, aki hazudik? (S01E07)
Az iskola nem az életre nevel (S01E06)
další epizody (8)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
Hazudj igazat (S01E12)
A meglepetés (S01E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace