foto

Tamás Ádám

  • nar. 23.5.1952 (67 let)
    Győr, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Prágai hétvége
1990 Anyegin (TV film)
1983 Hatásvadászok

TV seriály

1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1991 Família Kft. (TV seriál)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace