foto

Greg Morris

  • nar. 27.9.1933
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 27.8.1996 (62 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Le peloton d'exécution (TV film)
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1977 Flight to Holocaust (TV film)
1976 Countdown at Kusini
Special Tactical Airborne Brigade
1972 Killer by Night (TV film)
1968 Mission Impossible Versus the Mob - a.z.
1966 Blade Rider, Revenge of the Indians Nations - a.z.
Doomsday Flight, The (TV film)
1965 Alibabův meč
1964 The Lively Set
The New Interns

TV seriály

1989 Nulová šance (TV seriál)
The Golden Serpent: Part 2 (S02E02)
The Golden Serpent: Part 1 (S02E01)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
The Condemned (S01E04)
Superboy (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Milenci a jiní vrazi (S01E06)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Little Orphan Airplane (S01E05)
1973 Love Story (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Imitation (S07E22)
The Western (S07E21)
The Pendulum (S07E20)
další epizody (9)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Puppet (S07E13)
Crack-Up (S07E12)
Kidnap (S07E11)
další epizody (21)
1971 Mission: Impossible (TV seriál)
The Connection (S06E14)
Run for the Money (S06E13)
Nerves (S06E12)
další epizody (24)
1970 Mission: Impossible (TV seriál)
The Hostage (S05E13)
Squeeze Play (S05E12)
The Rebel (S05E11)
další epizody (26)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Amnesiac (S04E13)
Time Bomb (S04E12)
The Brothers (S04E11)
další epizody (27)
1968 Mission: Impossible (TV seriál)
The Freeze (S03E11)
The Bargain (S03E10)
The Play (S03E09)
další epizody (21)
1967 Mannix (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Photographer (S02E15)
Echo of Yesterday (S02E14)
The Astrologer (S02E13)
další epizody (29)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Short Tail Spy (S01E14)
Elena (S01E13)
Fakeout (S01E12)
další epizody (14)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The 7th is Made Up of Phantoms (S05E10)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)

Dokumentární

2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
2008 Pioneers of Television (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1978 John Davidson Christmas Show, The (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
Family Feud (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
The Cross-Wits (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1973 Baffle (TV pořad)
Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky