foto

Petra Cabbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2015 I nöd eller lust
2007 Gangster
2006 Východisko
2003 Odstřelovač

TV seriály

2020 Älska mig (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Jag vill se framåt (S01E05)
Kan du älska mig nu? (S01E04)
další epizody (6)
Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Solsidan (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
2018 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Oddělené životy (S01E09)
Je třeba zapadnout (S01E05)
další epizody (6)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky