foto

Guillermo S. Maldonado

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Anomalous
2015 Little Galicia
2012 Dragoi Ehiztaria
2009 Sukalde kontuak
2008 20-N: Los últimos días de Franco (TV film)
Azaña
Vida en rojo, La
2007 Groucho
2006 GAL
2005 Pasos
2004 Krycí jméno: Vlk
La madre de mi marido (TV film)
2003 Final de la noche, El
Más vampiros en La Habana
2002 Terminal
2001 Condenado a vivir (TV film)
Paraíso ya no es lo que era, El
Stalo se v Havaně
2000 Sex ze soucitu
1999 L'année de la comète
Sí, quiero...
1997 Todo está oscuro
1996 Porretas, Los
Razones sentimentales
1993 Dollar Mambo
¡¡Semos peligrosos!! (uséase Makinavaja 2)
1992 Makinavaja, el último choriso
1990 Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
Samé dukáty
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
Polizón del Ulises, El
1986 Así como habían sido
1985 Futuro imperfecto
Réquiem por un campesino español
1984 Bajo en nicotina
Piernas cruzadas
1983 Vivir mañana
1982 Corazón de papel
Las aventuras de Zipi y Zape
1980 La vérité sur l'affaire Savolta
1979 Alicia en la España de las maravillas
Aventuras de Pinín y sus amigos
Cariño mío, ¿qué me has hecho?
1978 Cabo de vara
Caliente y cruel - cuento de tortura
La visita del vicio
Restos del naufragio, Los
Sedm lednových dnů
Último pecado de la burguesía, El
1977 In memoriam
Luto riguroso
Marián
Mirón, El
1976 Libertad provisional
Morir... dormir... tal vez sońar
1975 Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe

TV seriály

2012 Memoria del agua, La (TV seriál)
2008 Fago (TV seriál)
Futuro: 48 horas (TV seriál)
1999 El secreto de la porcelana (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Virtud del asesino, La (TV seriál)
1994 Makinavaja (TV seriál)

Dokumentární

2002 Galíndez
1974 Humo que mantiene las casas, El

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1990 Samé dukáty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace