foto

Bas Keijzer

  • nar. 31.3.1973 (46 let)
    Schoonhoven, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gangsterdam
Kill Switch
Kleine ijstijd
2015 Rajský pokoj
2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
Vina Lucie de B.
2013 Soof
2012 Guilty Movie
Okno
Sint & Diego en de magische bron van Myra
2011 Nová země
Rošťák Benny
2010 De eetclub
2009 Bouře
Lover of Loser
Má princezna Karo
2008 Hardcover
Hoe overleef ik...?
2007 Alles is liefde
De scheepsjongens van Bontekoe
Dennis P.
2006 Night Run
2005 Staatsgevaarlijk (TV film)
2004 Kazatel
Twee dromen (TV film)
V oranžovém
2003 Boy Ecury
2002 Oud en nieuw

TV seriály

2019 Judas (TV seriál)
Ninja Nanny (TV seriál)
2018 Zuidas (TV seriál)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2015 Tessa (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2013 Aaf (TV seriál)
Caps Club (TV seriál)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
Overspel (TV seriál)
2009 Tien torens diep (TV seriál)
Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky