foto

Nóra Káldi

  • nar. 18.11.1943
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 6.8.1993 (49 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bécsi ezüst (TV film)
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
1986 Nóra (TV film)
1981 Agyrémek (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1978 BUÉK!
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Haszontalanok (TV film)
Počestná noc
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
Hedda Gabler (divadelní záznam)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1975 Szellemidézés (divadelní záznam)
1974 Rejtélyes égitest (TV film)
1971 Mraveniště
Pillangó (TV film)
1970 Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Ráktérítő (TV film)
Tisztújítás (TV film)
1967 A ravaszdi leányzó és az IBUSZ vendégek (TV film)
Deset tisíc sluncí
1965 Zamilovaní cyklisté
Zöldár

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Afanázia (E10)
1971 Bors (TV seriál)
Az attasé (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace