foto

Stephan Brüggenthies

  • nar. 1968
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
2017 Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Aus der Kurve (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Eine mörderische Idee (TV film)
2011 Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
2009 Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)

TV seriály

2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Konrad Adenauer - Stunden der Entscheidung (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Männer und andere Katastrophen (TV film)
1998 Die Tür steht offen (studentský film)
Reise in die Nacht (TV film)
1996 Der Peitschenmeister (studentský film)

Dokumentární

1999 Světová náboženství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky