foto

Steffen Kaltschmid

  • nar. 7.11.1974 (46 let)
    Heidenheim an der Brenz, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Leben über Kreuz (TV film)
2020 Ein Tisch in der Provence: Hoffnung auf Heilung (TV film)
Ein Tisch in der Provence: Ärztin wider Willen (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2019 Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
Tatort - Nachbarn (TV film)
Verliebt in Amsterdam (TV film)
2016 Dresden Mord - Nachtgestalten
Tatort - Narben (TV film)
Tödliche Geheimnisse (TV film)
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
Süßer September (TV film)
2014 Die Pilgerin (TV film)
Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
Frauchen und die Deiwelsmilch (TV film)
Outlier
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
2012 Willkommen im Krieg (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Cizí holka (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2010 Tatort - Absturz (TV film)
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2009 Justiční omyl (TV film)
Syn lovce orlů
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Aschenputtel - Für eine Handvoll Tauben (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Der gestiefelte Kater - Catman Begins (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Die Prinzessin auf der Erbse - Qual der Wahl royal (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: König Drosselbart – Der Schöne und das Biest
Die ProSieben Märchenstunde: Schneewittchen - 7 Zipfel und ein Horst (TV film)
Lumen
2006 Der Häftling des Monats
Die ProSieben Märchenstunde: Frau Holle - Im Himmel ist die Hölle los (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Hans im Glück - Tauschrausch im Märchenland (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Hoëckers buntes Märchen-Allerlei (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Tischlein deck dich - Esel, Ziegen, echte Männer (TV film)
2004 Männlich, ledig, jung sucht...
2003 Linie X

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2016 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der Schäfer (E04)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2013 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2010 CHI RHO – Das Geheimnis (TV seriál)
2007 Bernd das Brot (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2014 Divoký Balt (TV film)
Karélie: Ruský prales
2007 The Secret of Deva
1965 Expeditionen ins Tierreich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky