foto

Frank Coakley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2016 American Experience: Bonnie & Clyde (TV film)
2015 Cancer: The Emperor of All Maladies (TV seriál)
The Pilgrims (TV film)
2011 Japonské Tsunami - Jak se to stalo (TV film)
2009 Jak vznikla Země (TV seriál)
2008 Automobil budoucnosti (TV film)
2003 Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
2000 Eleanor Roosevelt (TV film)
1995 American Cinema (TV seriál)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky