foto

Georg Diemannsberger

  • nar. 30.5.1972 (47 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Inspektor Jury spielt Katz und Maus (TV film)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV film)
Where I Belong
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2009 Tatort - Kinderwunsch (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
2004 Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
2002 Die Dickköpfe (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky