foto

Stefan Bernheimer

  • nar. 1963
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Geschenkt (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
2017 Harri Pinter, Drecksau
Tatort – Schock (TV film)
2015 Země zločinu: Všude dobře, doma nejlíp (TV film)
2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Stille (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Nezvěstná (TV film)
Vatertag
2010 Die Spätzünder (TV film)
Seine Mutter und ich (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Jaderná havárie: Den první (TV film)
2007 Místo činu: Smrtelná hamižnost (TV film)
2006 Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
2005 Schrift des Freundes, Die (TV film)
2003 Brüder II (TV film)

TV seriály

2019 Ohne Schnitzel geht es nicht (TV seriál)
Walking on Sunshine (TV seriál)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sarajevo: Atentát (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Machine

Host

TV pořady

2006 Mulatschag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky