foto

Ágnes Dávid

  • nar. 12.3.1936 (83 let)
    Cristur, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Kiáltás és kiáltás
Soha, sehol, senkinek!
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
1985 Zsákutca (TV film)
1984 A pad (TV film)
A tönk meg a széle (TV film)
1983 Gyertek el a névnapomra
1981 Szerencsétlen flótás (TV film)
Utolsó alkalom (TV film)
Villám (TV film)
1980 Tessék engem elrabolni
Vasárnapi szülök
1979 A kedves szomszéd
Věra Angiová
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1976 A Molitor ház (TV film)
Sakk, Kempelen úr! (TV film)
1975 Chléb a cigareta
1974 A makrancos hölgy (divadelní záznam)
Lodník na Dunaji
1973 Plusz-mínusz egy nap
1972 Jelenidő
1971 Dny čekání
1968 Hosszú levél (TV film)
1963 Isten őszi csillaga
1962 A vak (TV film)
Felmegyek a miniszterhez
Májusi fagy
1961 Babí léto

TV seriály

1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Mozgó Trezor (E05)
Bőrtérkép (E03)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
Az adomák hazája (E02)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace