foto

John Shiban

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Odpočívadlo 2: Neohlížej se
2006 Odpočívadlo
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)

TV seriály

2017 Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Karma Chameleon (S02E08)
We're Not in Kansas Anymore (S02E01)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Semper Infidelis (S03E01)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Durant, Nebraska (S02E02)
Timshel (S01E09)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
A New Birth of Freedom (S01E03)
Torchwood (TV seriál)
The Middle Men (S04E06)
Escape to LA (S04E04)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Západ slunce (S03E06)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Znovuzrození (S02E12)
Černá a modrá (S02E07)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Prophecy (S01E01)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Folsom Prison Blues (S02E19)
Tall Tales (S02E15)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
Everybody Loves a Clown (S02E02)
Dead Man's Blood (S01E20)
další epizody (5)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Hook Man (S01E07)
Skin (S01E06)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
První let (S02E24)
Průlom (S02E21)
Poslední cesta (S02E17)
další epizody (4)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Minové pole (S02E03)
Akta X (TV seriál)
Vysvobození (S09E17)
Preskoč žraloka (S09E15)
Pod povrchem (S09E12)
2001 Akta X (TV seriál)
Pomsta (S08E10)
2000 Akta X (TV seriál)
Zloději (S07E14)
Úžasný Maleeni (S07E08)
1999 Akta X (TV seriál)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
Pondělí (S06E14)
další epizody (4)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
Americká varianta (S05E18)
další epizody (5)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Elegie (S04E22)
další epizody (6)
1996 Akta X (TV seriál)
Teso Dos Bichos (S03E18)
1995 Akta X (TV seriál)
Procházka (S03E07)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Odpočívadlo

TV seriály

2019 Nosferatu (TV seriál)
The House of Sleep (S01E04)
The Gas Mask Man (S01E03)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Talk (S04E04)
2017 Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Karma Chameleon (S02E08)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Sunk Costs (S03E03)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Rebecca (S02E05)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Timshel (S01E09)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Západ slunce (S03E06)
2009 Breaking Bad: Original Minisodes (TV seriál)
2002 Akta X (TV seriál)
Pod povrchem (S09E12)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Odpočívadlo 2: Neohlížej se
2006 Odpočívadlo

TV seriály

1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
další epizody (16)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2005 Lovci duchů (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace