foto

Birgit Gasser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 In Wahrheit - Jagdfieber (TV film)
Sportabzeichen für Anfänger (TV film)
2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
2016 Místo činu: Umění války (TV film)
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
2014 Blutsschwestern (TV film)
Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
Nečekaná naděje (TV film)
2009 Na lásku není nikdy pozdě (TV film)
Schwarzwaldliebe (TV film)
2007 Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2006 Naše chůva je milionář (TV film)
Nr. 23
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
2003 Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)
Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
1999 Gestern ist nie vorbei (TV film)
1997 Zwischen den Feuern (TV film)
1996 Ein Mord auf dem Konto (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Kommt Mausi raus?! (TV film)
1994 Glück im Grünen (TV film)
Tödliches Erbe (TV film)
1992 Mutter mit 16 (TV film)

TV seriály

2018 Neben der Spur (TV seriál)
Sag, es tut dir leid (E05)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
Der wilde Jack (E24)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Fürchte dich nicht (E14)
Der Wolf im Schafspelz (E13)
2012 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Niemand hat Schuld (E12)
Allein im finsteren Wald (E11)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky