foto

Martin Gorst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Building Chernobyl's Mega Tomb (TV film)
2013 Concordia: Rok poté (TV film)
2012 Vteřiny od kolize (TV seriál)
2008 Velký, větší, největší (TV seriál)
2004 Nahá věda (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Building Chernobyl's Mega Tomb (TV film)
Nejúžasnější koncertní sál světa (TV film)
2016 Zničená minulost (TV seriál)
2013 Concordia: Rok poté (TV film)
2009 Nejbáječnější britské stroje (TV seriál)
2008 Velký, větší, největší (TV seriál)
2005 Big Ideas That Changed the World (TV seriál)
2004 Nahá věda (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Volcano That Blew a World Away, The (TV film)

TV pořady

1999 Vesmír (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2004 Nahá věda (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Zničená minulost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky