foto

Meinolf Schmitz

  • nar. 26.10.1952 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Cesta do Afriky (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
2009 Eine Liebe in Venedig (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
2008 Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht (TV film)
Srdce z čokolády (TV film)
2007 Inga Lindström: Návrat do Vickerby
Láska nepomíjí (TV film)
Léto u jezera Lilja (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2006 Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
2005 Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
Moře lásky: Letní romance (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
Moře lásky: Skok do štěstí (TV film)
2003 Láska, láska, láska (TV film)
2002 Du bist mein Kind (TV film)
2000 Einmal Himmel und retour (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Das Kind ist weg (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Schönheitsfarm (TV film)
1999 Männer sind was Wunderbares - Ganz der Vater (TV film)
1998 Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Nicht ganz schwindelfrei (TV film)
1997 Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - A la Carte (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)
1995 Bismarckpolka

TV seriály

2020 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die tödliche Liebe (E11)
Katie Fforde (TV seriál)
Für immer Mama (E40)
Ein Haus am Meer (E39)
2019 Katie Fforde (TV seriál)
Das Kind der Anderen (E38)
2018 Katie Fforde (TV seriál)
Láska na druhý pokus (E36)
Okamžik rozhodnutí (E35)
Trable s mámou (E33)
2017 Katie Fforde (TV seriál)
Moje bláznivá rodina (E32)
Ztracené srdce (E31)
Bellino štěstí (E29)
2014 Katie Fforde (TV seriál)
Druhý dech (E17)
Láska nezná hranic (E16)
Druhá šance (E15)
další epizody (4)
2013 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
2012 Katie Fforde (TV seriál)
Láska přichází v létě (E10)
Kousek z tebe (E09)
Léčitelka koní (E08)
další epizody (4)
2011 Katie Fforde (TV seriál)
K čertu s Davidem (E05)
Harrietin sen (E04)
2010 Katie Fforde (TV seriál)
Křehké štěstí (E03)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Hotel snů (TV seriál)
Dubai (E08)
2003 Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Mitgefühl, Weisheit und Humor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky